De webshop van mystieke Cirkel voor handfastingen

De webshop van Mystieke Cirkel is open!

De webshop van Mystieke Cirkel is open!

Na een maand van voorbereiding, onderzoek, en vele uren online doorgebracht te hebben, opende op 20 maart 2024 eindelijk de online winkel van Mystieke Cirkel haar deuren. Het was een perfect moment, samenvallend met de viering van Ostara en de verjaardag van mijn dochter, het had niet mooier had kunnen zijn.

Een droom die uitkomt!

Voor mij voelt het als een droom - het bezitten van mijn eigen webshop gevuld met esoterische producten.

Als dochter van de maan wil ik voornamelijk het positieve benadrukken van de witchcraft. Geen bannings rituelen maar liefdesspells is mijn vissie. Toegankelijk voor iedereen die kennis wil maken met de bijzondere mystiek. In mijn webshop zal je daarom bijna niets aan zwarte elementen terug vinden. Ik kies er bewust voor om alles licht en zacht te houden aan de producten die ik verkoop.

beurzen en festivals

Dit jaar zal ik ook op beurzen en festivals staan. Hou daarvoor zeker de agenda op www.mystiekecirkel.online  in de gaten.

Mijn eerste festival is op 1 juni en 12 oktober 2024. Ik ben dan te vinden op het HXtival festival. HXtival is een festival voor iedereen, een plek waar betovering en inspiratie samenkomen. Of je nu een spirituele zoeker bent, een kunstliefhebber, een levensgenieter of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier, HXtival biedt voor ieder wat wils.

Praktische Informatie:

  • Locatie: HXtival vindt plaats op Verbindingsboerderij de Koolberg, Koolberg 3 in Westerbeek. Een prachtige omgeving die perfect past bij de betoverende sfeer van ons festival.
  • Tijd: Het festival is van 11.00 tot 22.00, loop in en uit wanneer je wilt.

 

Ik hoop jullie daar ook te mogen ontmoeten. Voor nu ga ik weer snel verder want als ondernemer ben je nooit klaar heb ik gemerkt.

Met mystieke Groet

Tatjana

 

 

Terug naar blog

Mystieke Cirkel

Als moderne heks, lifecoach en ceremoniemeester van Mystieke Cirkel heb ik het voorrecht gehad om betrokken te zijn bij talloze handfastings-rituelen. Deze eeuwenoude traditie heeft mijn hart geraakt en me geïnspireerd om anderen te helpen bij het vieren van hun liefde en verbintenis op een diepere en betekenisvolle manier. Sinds 2002 heeft de heks in mij haar hart geopend voor deze natuurreligie. Mijn website kan je vinden op www.mystiekecirkel.nl